Renodrac, empresa al servei de la gent

L'activitat econòmica és un intercanvi del talent per les necessitats

Renodrac va néixer a les acaballes del segle XX, el 15 d'octubre de l'any 2000, amb la idea d'aportar el seu granet de sorra a l'evolució de la societat.

La prioritat de Renodrac és estar al servei dels clients. Això dóna com a resultat un ingrés econòmic que ens permet de seguir presents en el temps. Aquest ordre de valors invertit respecte a la majoria, està cada vegada més estès a la nostra societat i acabarà imposant-se en el món, per inverosímil que pugui semblar. La societat és inevitablement cada cop més humana; és una necessitat de tots els qui la formem.  

Renodrac, a més, concilia la vida laboral i familiar del seus treballadors i s'implica amb el teixit associatiu del seu entorn, bo i mantenint un servei adequat als clients.

Per tal de poder donar un servei adequat als nostres clients, ens hem equipat  amb noves tecnologies d'alta flexibilitat i facilitat d'adaptació, com son el tall làser i la impressió digital.

L'empresa va començar amb la fabricació de jocs educatius, i, seguint les necessitats dels nostres clients, hem anat ampliant la nostra versatilitat amb productes personalitzats: Records, merchandishing, decoració, presentació...

Tall a làser

Impresió digital

manipulats gràfics

Disseny per ordinador

de JOCS EDUCATIUS a petits productes

Renodrac, va començar la seva activitat creant jocs educatius d'ús general i alguns d'ambits específic. Seguint la mateixa línia educativa, vàrem incorporar manualitats i, més endavant, productes per aprendre i gaudir de la natura, com ara, caixes-niu i menjadores per observar els ocells, o jocs de memòria per conèixer-los millor. 

Renodrac, és una "escola viva" ja que la seva creativitat es destina a l'ensenyaent o al descobriment de la realitat que ens envolta.

Renodrac, ensenya                             Renodrac, soluciona

Renodrac, investiga                            Renodrac, apren

Amb les eines específiques per fer jocs, hem fabricat un seguit de petites peces per a altres usos que els clients han necessitat com són peces per a hosteleria, per a museus, trofeus, i fins i tot peces tècniques per a maquinària.

UTILITAT SOCIAL DE RENODRAC

Renodrac entén l'activitat econòmica com una eina necessària per al funcionament de la societat. L'activitat empresarial, la feina que ens ocupa, ha de ser una activitat agradable i útil, i, d'altra banda, ha de ser adequadament recompensada per tal que perduri en el temps. 

En conseqüència, a Renodrac creiem que l'activitat de l'empresa ha d'anar encaminada a fer la vida més agradable de les persones que es relacionen amb nosaltres. 

És per això que, en la nostra activitat empresarial, hem fabricat un ventall molt ampli de productes, arrel de les necessitats que els nostres clients ens han exposat.

Igualment, Renodrac, s'implica amb la societat civil que tenim al nostre entron i dóna suport a diferents associacions sense ànim de lucre com són, per exemple, els Gegants de Valldoreix, la Parròquia de Sant Cebrià, l'Associació ADE d'ajuda al tercer món, el Casal d'Avis de Valldoreix, l'Associació d'Artesans de Valldoreix, així com també participa en les fires de festa major de Valldoreix.