IMPRESSIÓ SOBRE CARTRÓ I PAPER

Llibretes, tríptics, instruccions, estotjos, imans i altres.

D'una banda, disposem de maquinària d'impressió digital que admet suports molt diversos: Paper, cartulina (fins a 300 g) enganxina...

D'altra banda, tenim un conjunt de màquines de manipulat d'aquests materials: Tallat, grapat, plastificat, enquadernat, encolat...

Així podem fabricar puzzles, llibretes, imans, fitxes, caixes i moltes altres idees que ens podeu proposar.

ESPIRAL

GRAPAT I PLEGAT

LLOM ENCOLAT

Manipulats diversos

Plegat i guillotinat

Disposem de plegadora automàtica per plegar la impressió en formats molt diversos (díptics, tríptics...)

També de forma automàtica podem grapar les fulles en el punt de plegat.

També fem servir guillotina per tallar la impressió a mida de tal manera que, si es vol, la impressió pot arribar fins al límit del paper.

Contracolat i Laminat

Disposem de maquinària per contracolar la impressió sobre cartró, fusta o làtex imantat, amb el qual s'aconsegueixen impressions sobre capses, imans, o suports gruixuts. Per materials no porosos realitzem el contracolat amb adhesiu dues cares de gran poder adherent.

El laminat consisteix a enganxar una petita capa de plàstic sobre la impressió per tal de donar-li brillantor i protegir-la del desgast. El laminat també pot ser mat.

L'encapsulat, també conegut com a plastificat, consisteix a enganxar plàstic per davant i per darrera, de tal manera que el plastic del voltant queda soldat en calent. Així s'evita que pugui penetrar l'aigua i fer malbé el paper.